Unde găsești restaurantul în care îți alegi singur carnea preferată ce se gătește în stil turcesc

Postat de Bucataras in Restaurante
27 Ian 2022
Unde găsești restaurantul în care îți alegi singur carnea preferată ce se gătește în stil turcesc

Bucureștiul este orașul în care poți realiza cam orice îți trece prin minte. Dacă vreodată te-ai întrebat cum ar fi să mergi la restaurant și bucătarul să gătescă carnea pe care o aduci tu, acum ai ocazia să fii cel care alege carnea preferată direct din măcelărie.

Este un concept inedit pentru un restaurant din București. Cu o măcelărie proprie și numeroase rețete turcești, Imperial Restaurant își surprinde de fiecare dată clienții cu gusturi savuroase ce nu se pot uita. Toți cei care pășesc pentru prima dată în locația aflată în centrul Bucureștiului, au parte de o experiență inedită.

De ce Imperial Restaurant este un loc inedit în care poți lua masa?

Impactul vizual este cel care te face să te simți special deoarece vei găsi o locație intimă, cu un interior elegant și personal primitor. Toți cei de aici sunt gata să răspundă întrebărilor tale și să îți recomande cele mai bune preparate în funcție de preferințele tale.

Restaurantul are la bază un design cu influențe turcești din mai multe zone ce se intersectează cu preparatele pe care le poți încerca aici. Astfel ești purtat într-o lume unică în care gustul rafinat și desăvârșit te va face să te simți special.

Gusturile desăvârșite din preparatele pregătite la Imperial Restaurant sunt date de bucărari iscusiți din Turcia. Aceștia oferă restaurantului o notă de steakhouse potrivită pentru acest tip de restaurant. Este foarte important să înțelegi preparatele de tip steakhouse și să fii pregătit să le încerci pe toate. Toate preparatele sunt gătite cu ingrediente proaspete și cea mai bună carne luată direct din măcelăria proprie.

Preparate steakhouse pe grătar cu gust extraordinar

Mâncărurile cu specific turcesc sunt la mare căutare pentru pasionații de steakhouse. Datorită condimentelor speciale cu care sunt pregătite, dar și a modului de pregătire, acestea sunt absolut delicioase și pe placul oricui. Ce face inedit la acest loc este măcelăria proprie din care clienții pot alege carne proaspătă ce urmează să fie gătită pe grătar cu cărbuni. Sunt numeroase tipuri de carne printre care carne de vită, miel sau vițel.

Pe lângă preparatele tip steakhouse, poți încerca multe alte lucruri interesante ce se gătesc la cuptor cu lemne tradițional turcesc. Desertul de la final va fi cireașa de pe tort, turcii fiind recunoscuți pentru deserturi delicioase și foarte dulci.

Așadar, acesta pare locul cel mai potrivit pentru a testa combinații culinare desăvîrșite din bucătăria tucească chiar în centrul Bucureștiului.

Articol susținut de PSK

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking