Vantul schimbarii

Postat de Mutulica in Cu de toate
14 Dec 2016
Vantul schimbarii

Inca din 90 am sperat la o schimbare in bine, optimism starpit de cei care profitau de libertate si emigrau:-Ce fel de democratie crezi ca o sa fie? Nu vin nemtii sa munceasca in Romania! La noi o sa fie tara lui Caragiale!

Acum a fost o noua ocazie pentru a bate vantul schimbarii si ma vad nevoit sa le dau dreptate dar, cand nu mai e nicio speranta,  e pentru mine semnul ca ceva se va schimba.Totusi, 60 la suta din populatie nu a votat, deci nu crede in sistem sau nu se simte reprezentata de politicieni! 

Dupa alegerile astea, in care romanii „cu simt civic” i-au facut albie de porci pe cei care nu voteaza ca ei sau nu gandesc lafel, sunt sigur ca n-o sa mai apuc o schimbare in bine si ca „panzele” mele sunt mult prea zdrentaroase! Sunt un fel de Ulise, intors acasa dupa multi ani, dar pasiv, convins de inutilitatea efortului facut macar pentru a recastiga ce am pierdut.Raman reper pentru cei care asteapta vantul schimbarii in loc sa il provoace sau sa plece in locurile unde acesta bate.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking