Vin alb sec

Postat de Bucataras in Bauturi
25 Apr 2009
Vin alb sec

Chardonnay:

Arome putenice de fructe, onctuozitate speciala, finalul intens si persistent este dominat de notele de citrice.

Gastronomie: Un vin alb sec foarte bun care insoteste foarte bine preparatele din fructe de mare, peste, carne alba, pui la cuptor. Pentru a simti aroma acestui vin trebuie servit la 8-10 grade.

Feteasca regala:

Inregistreaza succes ca vin tinar, fiind mai putin predispus la invechire.

Gastronomie: se potriveste cu file de peste alb, piept de curcan

Sauvignon blanc:

Gustul este fructuos, cu multa prospetime, Invaluit Intr-o aroma-buchet care Il face placut si tentant.

Gastronomie: peste alb, fructe de mare.

Pinot Gris

Vin suplu, dar plin de gust, cu aroma de mere varatice.

Gastronomie: stridii, scoici, prosciutto, pui la jar, tortellini cu brinza-ricotta-spanac

Riesling

Vin de o mare limpezime si curatenie sufleteasca

Gastronomie: ciolan cu varza, friptura de porc, vitel, paste cu sos alb, rasol de vaca, ostropel de pui.

Feteasca regala:

Bine echilibrat, corpolent

Gastronomie: peste de apa dulce autohton (caras, crap), bucataria asiatica, piept de curcan.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking