Vine scoala, bine-mi pare!

Postat de alice_ciobanu in Cu de toate
3 Sep 2012

Toate astea inseamna bani!

Va aduceti aminte ca v-am vorbit de copii de  la Centrul de zi Mia Casa Inculet - Barnova. Va aduceti aminte ca le-am facut surprize placute de ziua lor, aducandu-le zambete in priviri. Cu ajutorul vostru am facut noi toate astea, impreuna cu voi. 

Acum vrem sa ii ajutam pe acesti copii sa inceapa cu putina bucurie nou an scolar.

Prietena Anda de la saptepietre.ro a demarat campanie de strangere de rechizite, ghiozdane, banuti pentru a face ca inceputul de an sa nu mai fie o corvoada pentru acei copilasi. 

Hai sa ajuti si tu, asa cum ai facut-o si data trecuta! Orice mic ajutor conteaza enorm pentru ei. Daca vrei sa te alaturi poti lasa un comentariu la aceasta postaare sau un comentariu aici pe blogul Andei, sau o poti contacta direct pe ea la email : anda_elena[@]yahoo.com. 

Si pentru ca sa fii sigur ca totul va ajunge la acei copii si orice banut va fi cheltuit cu justificare si numai pentru ei, poti veni alaturi de Anda, pe 15 septembrie, pentru a duce daruri copiilor.

"Şi s-o luăm ocrotitoare pe Mama nostră, a tuturor! Să ne ajute Maica Domnului să mergem cu sacul plin de rechizite şi materiale educative la copiii de la Mia Casa! " (Anda Elena, saptepietre.ro)

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking