Vis criminal

Postat de Mutulica in Cu de toate
23 Dec 2016
Vis criminal

Ma intalnesc destul de rar cu o femeie(nu-i pot spune doamna) dintr-o specie tot mai des intalnita in tara asta de rahat. Nu are rost sa va spun cine e sau cu ce se ocupa pentru ca dintotdeauna la specia asta serviciul este o ocupatie in sine fara nicio legatura cu bunul mers al lucrurilor in orice intreprindere ar fi ea angajata. E drept ca dihorii astia sunt cel mai des vazuti in intreprinderi falimentare renumite pentru felul in care-si bat joc de clienti. 

Nu poate trai fara sa strice ziua cuiva, daca si numai daca acel om nu are o functie importanta, pentru ca altfel veti avea parte de o transformare radicala! Deveniti miraculos cea mai placuta persoana cu toate ca doar cu putin  timp in urma pareati a fi un rahat mirositor.

Eu sunt uituc si ma simt mereu dator sa salut persoanele pe care le cunosc in ciuda faptului ca s-au comportat porceste. Pur si simplu nu am memorie pentru asa ceva, dar a trebuit  sa-mi montez un stick, niciodata incapator pentru astfel de rahaturi, ca sa nu mai cad de prost in lumea asta plina de dihori.

Cand vad cate eforturi fac astia ca sa strice ziua celor din jur, nevinovati, simt pe loc dorinta nestapanita de a-i vedea morti in cele mai groaznice si umilitoare feluri posibile, pentru ca dupa cateva ore sa nu mai stiu nici macar cum ii cheama.Asa-s eu, mai prost! Nu tin minte toti cacatii si a doua zi calc din nou intr-unul, pentru ca nu stiu sa ma feresc! 

Am o gura aurita, mai tot ce spun se implineste, vedea-i-as morti pe toti in cele mai groaznice si umilitoare feluri posibile, dar nu pot ca sa-i blestem pentru ca, mai prost fiind, uit mereu chipul si numele lor...

Foto     

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking