Weekend dulce la Ploiesti Shopping City - Targul de Dulciuri si Bunatati Naturale isi asteapta vizitatorii pofticiosi

Postat de ThePublicAdvisors in Cu de toate
31 Iul 2014

Targul de Dulciuri si Bunatati Naturale vine la Ploiesti Shopping City

Targul de Dulciuri si Bunatati Naturale aduce in acest weekend in cel mai mare centru comercial din Prahova produse delicioase de la numerosi participanti din Ploiesti, Oradea, Bucuresti si Targoviste.

Printre bunatatile naturale care vor putea fi degustate si cumparate se afla: ciocolata de casa cu nuci, alune sau fructe uscate, caramele de casa, halva, nuga, baclava, sarailie, dar si diferite sortimente de rahat turcesc, bomboane si inghetata, toate home-made. Desigur, nu vor lipsi nici prajiturile, tartele si placintele cu mere si dovleac.

Targul de Dulciuri si Bunatati Naturale va fi deschis in perioada 1 – 3 august, de la 10:00 la 22:00, in zona scarilor rulante si in galeria Ploiesti Shopping City. Accesul vizitatorilor in cadrul targului este gratuit.

Oferta speciala 1+1 in cafenelele si restaurantele din Ploiesti Shopping City

In plus, o parte din cafenelele si restaurantele din Ploiesti Shopping City vin cu oferte speciale 1+1, valabile toata luna august. Astfel, la un meniu cumparat, clientii il vor primi automat pe cel de-al doilea gratis. La aceasta promotie participa: La Cucina, Grillandia, Aroma by Segafredo, Delice si La Nasu Conasu. Totodata, Play Again Ploiesti le ofera jucatorilor 1 ora gratis de biliard la fiecare ora platita, de luni pana joi de la orele 16:00 si in weekend (vineri, sambata si duminica) in intervalul orar 10:00 – 16:00.

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking