Wish list decorix.ro

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
11 Aug 2011
Wish list decorix.ro

Dragii mei, a venit timpul sa ma ajutati din nou pentru a aduce in Camara ce va doriti. Pentru aceasta, va invit sa vizitati siteul www.decorix.ro, partenerul nostru, pentru a-mi da sugestii de obiecte pe care le doriti in Camara bucatarasilor. Va reamintesc ...

Cum se string galbenii?

Actiunile bucatarasilor in site sint punctate. Fie ca postezi o reteta, ca publici un comentariu sau ca ti se comenteaza o reteta, primesti puncte. Inainte de introducerea monedei virtuale, pe baza acestor puncte erau premiati saptaminal cei mai activi bucatarasi. (retetele primesc puncte diferentiat in functie de complexitate, de calitatea pozelor, de modul coerent in care sint redactate)


Ce poti face cu galbenii?

Pe rafturile din Camara bucatarasilor gasiti diverse obiecte de bucatarie oferite de partenerul nostru, Decorix.ro. De la carti de bucate, la aparatura care sa-i ajute pe bucatarasi in prepararea delicioaselor retete. Aceste obiecte vor avea un pret in "galbeni" si vor putea fi achizitionate cu moneda virtuala a siteului.

Dupa ce se achita cu galbeni, suma este scazuta din contul  de galbeni al fiecaruia, iar obiectele sint trimise prin posta celui care a facut achizitia.

Observatie: livrarea se va face doar la adrese din Romania.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking