Zambete pentru copii

Postat de miha in Bucataras FoodPR
25 Mai 2012

Bloggeritele culinare din Iasi lanseaza Zambete pentru copii, o campanie de initiativa civica

Intr-un moment in care din ce in ce in mai multi oameni au inteles ca este de datoria noastra sa ne sprijinim semenii, patru bloggerite culinare din Iasi s-au decis sa initieze o campanie pentru copii.

Miha, Alice, Dana si Simona  au ales sa isi cultive si impartaseasca pasiunea pentru gatit prin blogurile lor culinare, cunoscute si apreciate in ceea ce se dovedeste a fi un segment foarte puternic de blogging.

Iar cum pasiunea si daruirea merg foarte bine impreuna, doamnele au planuit ca  actiunea Zambete pentru copii sa aiba loc si in Iasi. Au cooptat parteneri de incredere -  bucataras.ro, gustos.ro, afaf.ro, Delaco, pastai de vanilie.ro, libris.ro, Boromir, IcarTours Iasi si Daneti si au pornit la drum.

Si-au unit eforturile si pregatesc  prajituri, briose, dulciuri de casa si alte nimunatii cu care ii vor incanta pe copii de la Centrul de Zi pentru Copii Mia Casa chiar de ziua lor, de 1 iunie.

Peste 30 de micuti cu varste cuprinse intre sase si unsprezece ani vor primi darurile si povestile celor patru si poate vor invata de la ele ca orice lucru facut cu pasiune si dedicare iti poate aduce satisafactii nemasurate.

In afara dulciurilor de care cu siguranta acesti copii se vor bucura sincer, pentru ei raman in continuare foarte multe lucruri de facut. Acesta este motivul pentru care Zambete pentru Copii are nevoie de  sprijin pentru a putea oferi mai multe celor mici.

Daca aceasta initiativa v-a adus aminte ca lucrurile mici pot provoca bucurii mari,va asteptam sa le contactati pe oricare dintre initiatoarele Zambete pentru Copii prin intermediul blogurilor:

Miha http://dulciurifeldefel.blogspot.com/

Alice http://alice-albinutza.blogspot.com/

Dana http://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/

Simona http://www.simonapatras.blogspot.com/ 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking