Sylvia
Luni, 16 Feb 2015, 13:27:57
Salutare dragii mei, o sa incep o serie de postari mai putin estetice dar mai practice :) in care sa va vorbesc despre cateva baze necesare la gatit, ca fonduri , sosuri, unele tehnici culinare . Sa imi spuneti daca va interseaza ceva anume ca sa stiu care ar fi prioritatile voastre, va imbratisez
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking