Sylvia
Sambata, 16 Mai 2015, 09:29:59
Salutare dragi bucatarasi, eu am avut o perioada foooarte plina :) , am lucrat 8-9 ore zilnic in bucatarie, m-am intors pentru 2 luni la primul restaurant ( Garden Ice ) unde am lucrat sa dau o mana de ajutor chefului de cuisine care imi e prieten bun. Am schimbat putin stilul cartii de meniu, meniurile zilnice, am incercat sa implementam un sistem de retete noi cu care sa fidelizam clientii, proiectul meu se apropie de sfarsit :) mai sunt 2 saptamani a fost greu, obositor , enervant adesea :))) dar super pana la urma .....o sa va povestesc mai multe cand ma adun si gasesc putin timp liber. Sper sa il gasesc pt ca din iunie incepe sezonul si la Castel :)
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking