DIANA B
Joi, 1 Oct 2015, 16:49:16
Buna ziua , dragi si harnici bucatarasi ! Eu nu fac zacusca in fiecare an , doar cand mi se face pofta de vreun sortiment . Asa ca anul acesta am zis sa incerc si zacusca de peste (cam Ina si cu Costel al ei se fac vinovati de pofta mea) . Cum pestele este f sensibil , am zis sa sterilizez borcanele in cuptor , dar va rog sa-mi spuneti daca sa le pun cu capac sau fara . Va multumesc mult si as aprecia daca mi-ati respunde azi , ptr ca acusica e gata .
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking