portiadelumina
Vineri, 11 Dec 2015, 18:16:35
Eu aşa ceva am mâncat mai devreme. Mai pe scurt, nişte sarmale de post făcute în vas de pământ, cu gust minunat, adică ceva care a îmbinat ciupercile, stafidele, mirodeniile, nuca şi sucul de roşii, fără a se pierde savoarea foii de varză. Am mâncat cu trei ardei şi cu mămăligă. :"> Am întins cu mămăligă şi în zeama lor, era păcat s-o pierd, nu? :)))
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking