diaconta
Joi, 8 Noi 2018, 14:35:58
No,vin si eu sa va intreb,ca poate sunt eu mai invechita. De ceva vreme tot vad flendurindu-se termenul de "baby friendly",cred ca sunt persoane obsedate deja de asta. mai nou vad ca "baby friendly" asta merge numai la Slow Cooker,nici nu se poate gati altfel.Vrem sa facem chiar pastrama in saramura baby friendly. Acum eu stiu ca sunt alte vremuri ,alte posibilitati,dar parca e o exagerare. Am si eu o nepotica.Adevarat,au inceput diversificarea si are un program stabilit cu anumite ingrediente:fructe,legume,carnita,gatite la abur si pasate. Fara zahar si fara sare,deocamdata. dar de aici si pana la obsesia asta mi se pare cale lunga. Nu inteleg eu oare ceva? E firesc sa cresti copilul asa ca intr-o bula de cristal?
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking