Acqua cotta

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
12 Feb 2012 | 11247 vizualizari

Va mai recomand aceasta reteta tot de la Mihaela mea din Italia;la prima vedere pare foarte complicata dar va asigur ca nu este asa,iar gustul este superb si sanatoasa cu multe legume.Dupa cum poate stiti si voi,sunt unele retete care nu pot fi traduse cuvant cu cuvant si le folosim si noi asa cum sunt;aceasta reteta ar insemna apa fiarta,ceea ce nu are nici o legatura;printre ingrediente se numara si bobul;acesta se aseamana cu fasolea,pastaile au boabe mari albe si gustoase;eu daca nu am avut bob,nici nu stiu daca se gaseste in conserve,am folosit fasole cu bobul mare;de asemenea va mai spun ceva,aceasta reteta se pregateste intr-un vas mare iar la final se pune in vase mici si se serveste direct din ele.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 13.02.2012, 14:09
Aveti incredere in ce va spun;este intradevar delicioasa!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking