Alvita
Postat de yafa in Dulciuri 27 Sep 2010 | 31835 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (53)
la 15.08.2013, 19:13
Yafa spune-mi te rog daca pun doar jumatate din cantitatea de zahar crezi ca o sa iasa ok?
la 04.09.2013, 17:41
Fetelor multumesc, scuze pentru intarziere !
la 04.09.2013, 17:45
Dani, sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar normal daca scazi din zahar trebuie sa scazi si din cantitatea de apa pentru sirop.
la 17.05.2014, 22:22
Arata bine, dar cred ca se numeste Halvita
la 24.01.2016, 19:52
Buna ziua, Yafa. Iti multumes pentru reteta! O voi incerca in curand, dar inainte de asta imi poti spune te rog cum se pastreaza alivita aceasta. La temperatura camerei, sau in frigider? Si care este "termenul de valabilitate"? Multumesc mult!
COMENTEAZA