Amandine

Postat de mirela0911 in Prajituri
22 Ian 2012 | 8709 vizualizari

Sursa de inspiratie........Miha, mersi! Doar putine modificari, nici nu se observa. Si cat de buna e!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (57)

la 22.01.2012, 21:09
Madi cata dreptate ai, nu poti rezista la asa ceva
la 22.01.2012, 21:10
Ina mersi
Vladimir multumesc
la 22.01.2012, 21:11
Adinuta ce dragutza esti multumesc
la 22.01.2012, 21:12
iri_love asa e, am facut multe dar din pacate a trebuit sa dau din ele, asa ca noi am ramas doar cu cateva
la 22.01.2012, 21:13
Cris draga de tine, hai ca-ti dau una de pofta pana iti faci
la 22.01.2012, 21:18
la 22.01.2012, 21:54
mmm, gustoasele amandine...una bucata mie ?!
la 23.01.2012, 18:47
bylaura mersi, cat despre una bucata, data viitoare
la 24.01.2012, 12:13
vaileiiiiiiiiiiii,vaileiiiiii nu ma omoraaaaaa javra lu Pavlov e mic copil pe langa mine de la Craciun imi spun NU...si tu ce-mi facusi....
la 24.01.2012, 20:59
Mona scumpa n-a fost cu intentie, a fost cu amandine ti-am dat un pupic sa-ti treaca
la 28.01.2014, 14:30
Pt glazura amestecati frisca cu ciocolata topita?Dar frisca trebuie batuta cu mixerul?
la 28.01.2014, 19:29
Mary06, frisca lichida se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu ciocolata rupta bucati (nu se lasa sa dea clocot)si se amesteca continuu pana se topeste ciocolata, se ia de pe foc, se lasa la racit un pic apoi se toarna peste prajitura! Spor la treaba!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking