Amuse bouche

Postat de alba_zori in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2012 | 9686 vizualizari

Amuse bouche,prima oara auzit la Hell's Kitchen,Gordon Ramsey cate ne mai invata,am facut o cercetare si iata rezultatul in scurt,nu e un aperitiv,e doar o bucatica mica minuscula cu care incepi o masa la un restaurat de 5 stele,este doar din fantezia sefului si se serveste alaturi de un vin bun,in fine,amuse bouche este un termen francez,doar de amuzarea guritei adica,si apoi urmeaza aperitivele,eu am incercat o varianta de a mea,sper sa placa,si se pot face amuse boucheuri sarate cat si dulci,variante peste variante,lucru mult doar sa fie minuscula portia,mie mi-a placut ideea si voi incerca multe feluri de amuse bouche,chiar frumos suna,cine stie franceza poate pronunta amus,bus.nu..

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 28.08.2012, 22:39
Ce combinatii delicioase!
la 28.08.2012, 23:23
Ce gustos trebuie sa fie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking