Anghilă cu roșii

Postat de panacris in Peste
31 Aug 2014 | 7296 vizualizari

Avam poftă de un pește mai deosebit. Și am probat acest țipar de mare ;) Vreau să spun că e gustos, are textura puilui, dar atenția că are și oase multe :D . ANGHILĂ s.f. 1. Anghilă-de mare. Peşte comun în Oceanul Atlantic, de 0,50-1,5 m lungime, putând ajunge până la o greutate de 15 kg (Conger conger). 2. Anghilă-de-râu. Peşte migrator având forma unui şarpe, cu carnea foarte grasă, consumat proaspăt sau afumat, cu precădere în ţările scandinave şi în partea de nord a Germaniei (Anguilla anguilla) Sursa: DGE

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 01.09.2014, 01:45
buna
la 01.09.2014, 07:56
Foarte bun!
la 01.09.2014, 08:14
Anghila n-am mancat pana acum, dar mancarica tare e delicioasa.
la 01.09.2014, 08:50
Nici eu nu am mancat anghila, dar as papa de la tine!!
la 01.09.2014, 11:17
la 01.09.2014, 13:22
la 01.09.2014, 18:25
Ce-mi place culoarea!
la 01.09.2014, 20:31
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 28.11.2014, 10:01
la 26.12.2014, 17:58
io nu stiu de-astea..... da' te cred ca-i bun, la cum arata preparatul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking