Anghinare cu cous cous

Postat de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2015 | 3885 vizualizari

Cat de bun poate fi :x. Anghinarea, ca remediu fitoterapeutic, este indicatã în insuficienţe hepatice şi renale, hepatitã cronicã şi cirozã hepaticã, calculozã biliarã, aterosclerozã, hipercolesterolemii, anorexie, balonare, adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale, intoxicaţii, balonare, inapetenţă, greaţă şi durerile abdominale.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 22.04.2015, 17:29
la 22.04.2015, 17:50
nu am mancat niciodata nu stiu ce semn sa iti pun...
la 22.04.2015, 17:59
la 22.04.2015, 19:35
super
la 22.04.2015, 20:57
Mokuska..nu am cum sa descriu gustul e foarte bun oricum
la 23.04.2015, 07:15
Interesant
la 23.04.2015, 15:35
dar ingredientele au dispărut?
la 23.04.2015, 16:15
nu stiu de nu apareau a completat din nou :*

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking