Anghinare cu sos de iaurt si usturoi

Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri
24 Mar 2012 | 14490 vizualizari

Este pentru prima oara cand mananc anghinare. Am gasit-o la noi intr-o piata si m-am gandit ca e musai sa incerc si eu, ca prea o lauda toata lumea. Am cautat pe internet sa vad cum se pregateste si se mananca. Am inteles ca ar fi trebuit sa fie putin amaruie, dar a mea nu a fost deloc asa. In principiu se mananca numai foile din mijloc, care sunt mai fragede, dar eu le-am incercat si pe celelalte. Asta pentru ca la cat de mult am dat pe bucata, nu m-am indurat sa arunc mai nimic :)))

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 24.03.2012, 22:07
pare gustos
la 24.03.2012, 22:22
faine arata
la 24.03.2012, 23:28
la 25.03.2012, 09:13
cred ca-i buna!!!!
la 25.03.2012, 11:38
ceaiul de anghinare e amar tare dar anghinarea preparata cred ca e buna
la 25.03.2012, 13:30
Asta pentru ca la cat de mult am dat pe bucata, nu m-am indurat sa arunc mai nimic ) )
Sunt de acord cu tine
la 25.03.2012, 15:28
Trebuie sa fie gustoasa!
la 25.03.2012, 16:59
Ina,
la 26.03.2012, 18:36
Wauuuuu delicios
la 27.03.2012, 15:40
frumoasa prezentarea
la 17.06.2021, 07:45

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking