Anghinare umplute

Postat de loredanaaa in Mancaruri de legume
7 Feb 2013 | 4346 vizualizari

Anghinarea Eu am cunoscut aceasta planta in italia. Imi parea ea ciudata pana am gustat-o dar...e buna. Este o planta foarte sanatoasa face bine la ficat. Se poate face in mai multe feluri: cel mai simplu , se fierbe si se face ca o salata , cu putina sare, ulei, usturoi, patrunjel. Eu o ador , prajita bine , cu usturoi, patrunjel. Oricum o faceti, merita s-o incercati

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 07.02.2013, 08:27
la 07.02.2013, 08:59
la 07.02.2013, 11:11
faine tare, am vazut cateva chestii foarte ingenioase, bvoo tieca ai incercat
la 07.02.2013, 11:22
la 07.02.2013, 17:28
mutumesc la toti
la 07.02.2013, 19:46
buna reteta
la 07.02.2013, 22:09
multumesc
la 24.04.2015, 16:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking