Aperitiv mini gugulufi

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2018 | 3011 vizualizari

Am plecat de la o rețetă a Oanei Plăcintă și am modificat-o potrivit gusturilor mele. Față de rețeta Oanei, am preferat să pun ciupercuțe champignons proaspete (pe care le-am fiert și mărunțit) și ulei de floarea soarelui, nu de măsline, care este amar și nu-mi place decât la unele preparate. De asemenea, ca verdeață am preferat mărarul, pentru că-mi place mai mult decât pătrunjelul, în preparate gătite. Am pus, așadar, ingredientele care mi se par mai potrivite, în conformitate cu gusturile mele și în cantități acceptabile (mult mai puțină făină, de exemplu) și au ieșit 6 gugulufi aperitiv foarte buni și aspectuoși, numai buni pentru soțul meu, ca să-i ia la serviciu.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 05.02.2018, 22:51
Da, sunt buni, Oana! Mulțumesc frumos, pentru apreciere...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking