Aperitiv mini tarte cu drob de pui, in foietaj

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
29 Aug 2020 | 3188 vizualizari

Am făcut mai demult drob în foietaj și toată lumea a fost încântată, e crocant și gustos, nu-ți mai trebuie pâine, doar că atunci l-am pregătit cu ficat de porc, care e consistent și parcă greoi. De data aceasta, am pregătit niște mini tarte cu drob din pate de pui (cantitate rămasă de la un pate de casă pregătit anterior) și orez cu legume (ceapă, morcov). A ieșit mai lejer, ca de vară, mai ușor de mâncat.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 29.08.2020, 17:58
la 29.08.2020, 18:22
O idee interesanta! Cred ca au iesit foarte bune!
la 29.08.2020, 19:53
Yamiiii
la 30.08.2020, 01:40
Minunate
la 30.08.2020, 09:48
la 30.08.2020, 12:38
Va multumesc mult!
la 30.08.2020, 13:07
la 30.08.2020, 16:22
Rodica
la 30.08.2020, 20:51
la 30.08.2020, 21:57
Chiar interesante aceste tarte!
la 30.08.2020, 22:54
la 31.08.2020, 10:08
Va multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking