Aperitiv minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2018 | 3748 vizualizari

Imi doream de mult timp sa incerc niste cosulete din cascaval cu diverse umpluturi. Am gasit la Gaby  aceste aperitive frumoase si le-am pregatit si eu. Cosuletele nu le-am gatit in tigaie, ci la cuptor, apoi le-am pus pe pahare, cand sunt calde si inca se pot modela. Apoi le-am umplut cu crema de branza pe care o prepar eu de obicei (branza rasa, ceapa, unt si crema de branza cu smantana), iar pe cateva le-am umplut cu crema de branza si smantana amestecata cu chimen macinat. Le-am decorat cu legume proaspete cumparate de dimineata din piata. “Retete inspirate de toamna”

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.10.2018, 14:44
la 19.10.2018, 14:53
Pe placul meu...!
la 19.10.2018, 15:34
ce bun
la 19.10.2018, 19:42
la 19.10.2018, 20:16
Cat de faineeeee sunt!
la 20.10.2018, 17:44
Va multumesc frumos!
la 21.10.2018, 13:58
la 21.10.2018, 16:24
Daniela
la 23.10.2018, 10:26
Super!
la 25.10.2018, 15:10
Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking