Aperitiv Pascal Oua in Gelatina de casa

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2018 | 3638 vizualizari

"Bunatati de Paste" Hristos a Inviat ! Paște fericit tuturor! Dupa  Prajitura tricolora in oua de Paste  va propun o varianta sarata de data aceasta. O idee originala, destul de rapid de facut care va suprinde invitatii dvs. Daca faceti racituri si va ramane zeama, se merita de-ncercat. Am vazut deja retete de acest fel, dar foloseau gelatina. Iata deci varianta mea cu zeama de carne ramasa de la reteta  Racitura terina franceza / Jambon persillé  .  Puteti binenteles daca vreti sa le faceti rapid, folosi foi de gelatina diluate in supa calda (de casa sau Kub). https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/oua-in-gelatina-de-casa-aperitiv-pascal.html

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 08.04.2018, 10:54
ce bine arata!
la 08.04.2018, 11:16
Foarte bine arata pe masa cu bucate!
la 08.04.2018, 11:21
la 08.04.2018, 12:09
Interesante!
la 08.04.2018, 16:38
interesante !
la 08.04.2018, 21:06
la 09.04.2018, 19:32
frumoase, festive, vesele...
la 09.04.2018, 21:49
Cat de minunate! Sunt grozave pentru o masa de sarbatori! Bravo!
la 12.04.2018, 17:22
Super!
la 15.04.2018, 09:13
ce idee super
la 07.05.2018, 15:54
Pefecte!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking