Aperitiv pasta tartinabila din branza de vaci, cu ceapa rosie si chimen

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
31 Mai 2021 | 4331 vizualizari

De mult timp mă tenta gândul să adaug chimen (care-mi place mult) într-o astfel de pastă tartinabilă, foarte bună atât la micul dejun de toate zilele, cât și la mese oarecum festive. Am făcut-o, în urmă cu ceva timp și mi s-a părut foarte bună. Chimenul meu preferat a dat un gust excelent tartinelor, iar ceapa roșie numai ce a potențat gustul, nefiind iute ca cea galbenă.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 31.05.2021, 20:10
Tare faine sunt cremele astea de branza pregatite in casa!
la 31.05.2021, 20:28
Așa este, Rocsi...! Mulțumesc!
la 31.05.2021, 20:56
Din copilarie , mamica ne facea o pasta asemanatoare . Punea si boia dulce de ardei !!!
la 31.05.2021, 21:36
Și cu chimen, Mihaela...? Chimenul îi dă un gust tare bun...
la 31.05.2021, 23:27
la 01.06.2021, 10:10
Foarte buuna!
la 01.06.2021, 10:43
la 02.06.2021, 10:03
Buna!
la 02.06.2021, 12:57
Delicioasă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking