Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
29 Mai 2019 | 2816 vizualizari

”Quiche, în bucătaria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau lapte. Ingredientele variaza in functie de preferintele fiecaruia...”  Așa spune @Deliciousflavours, care a fost sursa mea de insiprație. Eiii iar am trișat un pic cu aluatul, am folosit aluat fraged de la Dr. Oetker, tare fain pe de altă parte;) Aaaaa și e fără ou, așa că se poate folosi și în zilele de post! O nouă rețetă minunată pentru provocarea "retete pentru mese in familie".

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 29.05.2019, 20:41
bun bun
la 29.05.2019, 23:52
la 30.05.2019, 04:33
Vad ca ne plac extremele Sarim de la ouale bibilicii la cel al strutului )
la 30.05.2019, 09:06
Arată foarte bine, în farfurie...!
la 30.05.2019, 09:17
la 30.05.2019, 09:45
la 30.05.2019, 10:23
Exact Mihaela, urmează gâscă și prepeliță )
la 30.05.2019, 20:16
Cat de bine arata! Bravo!
la 12.06.2019, 10:11
Yami! Ce bunatate! Dar nu ai precizat in reteta cum ai pregatit carnea si cate minute!
la 12.06.2019, 18:45
Multumesc Oana! Am scris la ingrediente, ceafa de porc prajita, adica friptura ramasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking