Aperitiv rulada cu bacon si cascaval
Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri 4 Mar 2017 | 6733 vizualizari
Cu câteva zile în urmă, am văzut un filmuleţ postat de Chef Club, cu modul de preparare a acestei rulade. Mi s-a părut că se prepară foarte uşor, iar rezultatul este delicios. Denumirea reţetei era Le maki-clette, denumirea fiind dată probabil de brânza raclette folosita.
Eu am folosit însă caşcaval şi mozzarella, umplutură care s-a dovedit a fi la fel de “curgăcioasă” cât este calda. O brânză care se prelinge atunci când este caldă, îmi crează o poftă teribilă.
Ingredientele sunt puţine pentru acest preparat şi nu vă trebuie prea mult timp ca s-o pregătiţi.
De asemenea, ar fi bine să folosiţi fâşii mai lungi de bacon. Eu am îmbinat câte două fâşii şi de aceea a ieşit puţin “zdrenţălită”.
Avem nevoie de folie alimentara pentru cuptor. Cum eu nu am avut, o prietenă dragă mi-a sugerat să folosesc pungă pentru friptură. Si a avut dreptate, mi-a fost de ajutor.
Inapoi la reteta
|