Aperitiv rulada cu bacon si cascaval

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
4 Mar 2017 | 6733 vizualizari

Cu câteva zile în urmă, am văzut un filmuleţ postat de Chef Club, cu modul de preparare a acestei rulade. Mi s-a părut că se prepară foarte uşor, iar rezultatul este delicios. Denumirea reţetei era Le maki-clette, denumirea fiind dată probabil de brânza raclette folosita. Eu  am folosit însă caşcaval şi mozzarella, umplutură care s-a dovedit a fi la fel de “curgăcioasă” cât este calda. O brânză care se prelinge atunci când este caldă, îmi crează o poftă teribilă. Ingredientele sunt puţine pentru acest preparat şi nu vă trebuie prea mult timp ca s-o pregătiţi. De asemenea, ar fi bine să folosiţi fâşii mai lungi de bacon. Eu am îmbinat câte două fâşii şi de aceea a ieşit puţin “zdrenţălită”.  Avem nevoie de folie alimentara pentru cuptor. Cum eu nu am avut, o prietenă dragă mi-a sugerat să folosesc pungă pentru friptură. Si a avut dreptate, mi-a fost de ajutor.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 08.03.2017, 11:27
bun bun
la 08.03.2017, 13:04
Delicios aperitiv!
la 10.03.2017, 16:36
Arată de milioane!
la 12.03.2017, 07:20
Calda cred ca a fost o nebunieeeeee ! Trebuie facuta...
la 12.03.2017, 14:17
Sidy,foarte buna a fost calda,cu cascavalul acela curgacios
la 12.03.2017, 14:18
Mihaela,iti multumesc pentru dubla apreciere
la 14.03.2017, 15:17
Ce bunatate !!!! Arata grozav de bine
la 15.05.2017, 11:35
Mi s-a facut foame dintr-o dată

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking