Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
6 Ian 2018 | 7160 vizualizari
Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 6 albușuri
  • 60 ml ulei
  • 75 ml lapte
  • 100 g făină
  • 2 linguri praf de copt
  • sare
  • piper
  • pentru umplutură:
  • 200 g cremă de brânză
  • 50 g măsline

Mod de preparare

Bați albușurile spumă tare cu un praf de sare. Adaugi piperul și laptele alternativ cu uleiul, iar la final făina cernută cu praful de copt. Omogenizezi și torni compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptorul preîncălzit, la 185 de grade C și coci cca. 20-25 de minute.
Rulada fierbinte o răstorni pe un prosop de bucătărie și stropești hârtia cu apă rece. Desprinzi apoi cu ușurință hârtia de pe blat. Rulezi blatul strâns în prosop și lași să se răcească complet.
Ungi foaia cu cremă de brânză si presari măslinele tăiate

 cubulețe, apoi rulezi în folie alimentară și dai la rece câteva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu urzici, oua si mozzarella

Pentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...

Citeste continuarea

Saleuri

Postat de GeorgianaGrigorescu

Saleuri

Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa  framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele intindem coca pe o planseta apoi o rulam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2018, 16:39
Cred ca este foarte gustoasa!
la 06.01.2018, 16:40
Așa este! Mulțumesc!
la 06.01.2018, 17:32
la 06.01.2018, 18:36
Foarte buna !
la 06.01.2018, 19:28
Imi place si mie!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking