Aperitiv rulouri de omleta, cu jambon si cascaval

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2018 | 3078 vizualizari

"Provocarea GastroArt" Pentru această nouă provocare, cu un subiect atât de generos și pe placul meu, am dorit să fac ceva din bucătăria franceză, de vreme ce ni s-a permis de la început să ne inspirăm din arta culinară internațională. Mi-a fost oarecum dificil să aleg, din zecile de propuneri, ceva care să-mi placă, să fie ușor și rapid de făcut și în plus să aibă impact asupra mâncăcioșilor români. Până la urmă, m-am oprit asupra rulourilor de omletă, cu cașcaval și jambon, care pot fi servite atât calde, cât și reci, la mic dejun, sau la aperitive speciale. Și pentru ca descrierea să fie și mai clară, voi da aici link-ul inspirației mele, precizând că partea mea de "inovație"  a fost miezul ruloului, dintr-o pastă din brânză de vaci și măsline.  https://www.lesoeufs.ca/recettes/roules-domelettes-au-jambon-et-au-fromage Din ingredientele de mai jos am făcut două rulouri mari, pe care le-am tăiat în feliuțe de 1,5 cm grosime.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 12.09.2018, 10:08
bun aperetiv
la 12.09.2018, 10:35
Mulțumesc frumos, Ksenya!
la 13.09.2018, 10:04
Super aperitiv
la 13.09.2018, 10:50
Îți mulțumesc frumos, Dantes, pentru apreciere!
la 13.09.2018, 20:57
Minunat aperitiv
la 13.09.2018, 22:09
Claudia, îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking