Aperitiv rulouri de omleta, cu jambon si cascaval
Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri 11 Sep 2018 | 3078 vizualizari
"Provocarea GastroArt"
Pentru această nouă provocare, cu un subiect atât de generos și pe placul meu, am dorit să fac ceva din bucătăria franceză, de vreme ce ni s-a permis de la început să ne inspirăm din arta culinară internațională. Mi-a fost oarecum dificil să aleg, din zecile de propuneri, ceva care să-mi placă, să fie ușor și rapid de făcut și în plus să aibă impact asupra mâncăcioșilor români.
Până la urmă, m-am oprit asupra rulourilor de omletă, cu cașcaval și jambon, care pot fi servite atât calde, cât și reci, la mic dejun, sau la aperitive speciale. Și pentru ca descrierea să fie și mai clară, voi da aici link-ul inspirației mele, precizând că partea mea de "inovație" a fost miezul ruloului, dintr-o pastă din brânză de vaci și măsline.
https://www.lesoeufs.ca/recettes/roules-domelettes-au-jambon-et-au-fromage
Din ingredientele de mai jos am făcut două rulouri mari, pe care le-am tăiat în feliuțe de 1,5 cm grosime.
Inapoi la reteta
|