Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Postat de AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2018 | 1847 vizualizari

Azi am pregatit, impreuna cu Meri si Dan, niste saratele tare gustoase. Am lucrat la doua forme de copt saratele, Meri la cel de pe flacara aragazului, eu la cel electric, iar Dan degusta din fiecare sa vada care sunt mai bune. Cele din forma de pe flacara au iesit mai subtiri si mai crocante, ca adevaratele saratele, iar cele din aparatul electric, mai groase putin, dar tot bune.  

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 28.12.2018, 18:12
Eu vreau ca Dan! Sa gust din fiecare! tare bune-s!
la 28.12.2018, 18:20
Bună idee! N-am mai făcut de câțiva ani buni
la 28.12.2018, 18:26
Atât de bune au ieșit, că s-au cam terminat Cred că le repetăm zilele astea
la 28.12.2018, 18:53
Cele mai bune!
la 28.12.2018, 19:06
bune bune
la 28.12.2018, 19:31
Ati inceput pregatirile pentru Revelion? Merg tare bine pentru atunci, caci dupa prajituri, am manca si ceva mai sarat. Ma ofer si eu sa testez cateva, ca tare bine arata!
la 28.12.2018, 19:34
la 28.12.2018, 20:07
Ce-mi plaaaac! Am cumparat si eu de curand cateva, ca sa imi fac pofta
la 28.12.2018, 21:13
Ce mult imi plac saratelele!
la 28.12.2018, 23:54
Cel mai castigat a fost Dan Sper ca nu gusta pe uscat , ca bine mai merg cu bere
la 29.12.2018, 08:52
Super, îmi place
la 31.12.2018, 15:53
bune, bune!
la 05.01.2019, 18:00
Va multumesc frumos!
la 06.09.2019, 08:41
Foarte bune!
la 26.10.2019, 08:19
Foarte bune!!! Si noua ne plac foarte mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking