Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2020 | 4795 vizualizari

Tartele cu verdeturi si branzeturi sunt foarte usor de facut, apetisante, plus ca poti face o multime de combinatii fara sa te plictisesti. Am folosit doar cateva foi subtiri de placinta, cat sa sustina umplutura, asa ca tarta nu e nici foarte grea. Pentru aceasta tarta eu am folosit leurda, fire proaspete de ceapa si usturoi, spanac verde si un dovlecel zucchini. 

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 22.04.2020, 12:00
la 22.04.2020, 12:13
Mmmm ce bine arata!
la 22.04.2020, 13:22
la 22.04.2020, 15:16
la 22.04.2020, 15:39
Ce vas frumos!
la 22.04.2020, 16:56
Mama, ce bunaciune! Si vasul imi place! Si tot ))
la 22.04.2020, 17:57
Buna idee Si eu vreau cu tot cu vas
la 22.04.2020, 17:58
Mmmm....buuuun!
la 22.04.2020, 18:51
Buna!
la 22.04.2020, 18:52
la 22.04.2020, 21:02
Pfff, să văd cum păcălesc Zmeișorii cu verdețurile?
la 22.04.2020, 22:52
la 23.04.2020, 20:42
Este perfecta aceasta tarta, in acest sezon!
la 25.04.2020, 12:00
buna, buna!
la 26.04.2020, 10:05
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking