Aperitive empanadas / Pateuri cu ton

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
25 Mai 2017 | 4871 vizualizari

La 25 mai, Argentina sărbătorește ziua independentei, această dată marcând finalul Revoluției din Mai (Revolución de Mayo, 1810), care a condus la separarea de Spania imperială. Numele Argentinei vine din latinescul "argentum", țara reprezentând o sursă de minerale valoroase. Un rol mai important l-a avut producția de vite și cereale, clasând țara printre cele mai bogate națiuni din lume. Placintelele empanadas fac parte din bucataria si cultura latino americane.  Retetele lor le gasesti si in bucataria spaniola, si in cea portugheza, dar in nici o alta tara nu au statutul traditional ca in Argentina. Empanadas sunt la fel de populare in Argentina precum hotdogul in America.  Se gasesc in orice restaurant sau fast-food. Ideea este aceeasi: o foaie de aluat, taiata intr-un disc si impaturita pe jumatate, care imbraca si sigileaza inauntru o umplutura gustoasa, prajita sau coapta. Va propun o reteta cu ton si cu o forma interesanta. Puteti vedea si o reteta mai clasica  reteta cu carne . http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/empanadas-pateuri-cu-ton.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 26.05.2017, 20:22
Ce bine arata!
la 28.05.2017, 22:56
Arata grozav de bine!
la 01.06.2017, 23:35
Bine mai arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking