Appetizer cu crema de mazare si rubine

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2010 | 4041 vizualizari

Da ati citit bine ,,rubine,,.....pot fi numite altfel bobitele minunatei rodii? Pentru crema de mazare vom folosi mazare uscata decojita.cantitatile le stabiliti dumneavoastra in functie de persoane ,de portii s.a.m.d.aceasta crema poate fi tinuta in frigider 3-4 zile .

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 25.11.2010, 20:18
Foarte interesant pentru o zi de post Pentru o steluta cu pasta si rubine dau si 5 furculite
la 25.11.2010, 21:10
multumesc buni draga!
la 25.11.2010, 21:13
super
la 25.11.2010, 21:26
merci nadina!
la 25.11.2010, 21:50
la 25.11.2010, 22:11
ce frumos le mai aranjezi tu!
la 25.11.2010, 22:25
merci fetelor de aprecieri!
la 25.11.2010, 22:35
Delicioase si apetisante
5 pentru Um Jamal
la 25.11.2010, 23:37
ce frumos ai aranjat
la 26.11.2010, 16:46
merci fetelor sinteti dragute!
la 11.05.2011, 15:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking