Arancini

Postat de cristina_s_world in Mancaruri cu carne
7 Noi 2012 | 10498 vizualizari

Arancini sunt niste bulgari de orez umpluti cu carne tocata gatita in sos de tomate, dati prin faina, ou si pesmet si apoi prajiti in baie de ulei. Este prima data cand fac acest fel de mancare. De multa vreme era pe lista "de incercat neaparat" dar parca niciodata nu aveam timp suficient pentru ea. Ei bine, uite ca i-a venit randul si acum ma pot lauda ca am facut-o si pe asta. Sunt migaloase si necesita timp. Ma asteptam sa ma uimeasca cu un gust nemaipomenit, dar marturisesc ca nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. In afara de modul de prezentare, care este spectaculos, felul asta de mancare nu a reusit sa ma impresioneze. Nu-mi pare rau ca am incercat, nu ma intelegeti gresit, spun numai ca nu cred ca le voi mai face prea curand. Junioara si sotul meu au fost insa incantati si le-a placut foarte mult. Asta demonstraza inca o data cat de greu este sa-i multumesti pe toti. Ingrediente pentru 18 arancini, mari cat o portocala mica:

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 07.11.2012, 14:28
Interesanta reteta ta!
la 07.11.2012, 14:31
mie cred ca imi plac, orez si carne de ce sa nu fie bun
la 07.11.2012, 17:10
bun
la 07.11.2012, 19:38
bine arata
la 07.11.2012, 19:40
Interesanta reteta
la 07.11.2012, 21:32
Faina reteta!
la 08.11.2012, 18:39
Tare-mi fac cu ochiul..
la 10.11.2012, 16:37
la 14.11.2012, 00:58
la 20.11.2012, 15:35
la 13.03.2013, 19:58
yammy

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking