Postat de Sylvia in Conserve 21 Sep 2010 | 10987 vizualizari
Va impartasesc reteta mamei mele, ii ies niste muraturi minunate. Varza din ei are o aroma aparte data de un iz subtil de chimen si marar...o delicatesa :)
la 21.09.2010, 20:28 ce harnicuta.................
la 21.09.2010, 21:05 Diaconta multumesc mult
la 21.09.2010, 21:06 Rocsi avantajul e la ele ca se pastreaza foarte bine de la un an la altul, si sunt extrem de groase nu cred ca se sparg usor , Doamne fereste sa scapi unul pe picior
la 21.09.2010, 21:06 Silvioara si Postavaru multumesc de vizizta.
la 21.09.2010, 22:57 "Nu te-ascunde Miha n-ai auzit de troc? dulciuri la schimb cu muraturi" La asta nu m-am gandit. Buna idee!
la 21.09.2010, 23:06 Pai da Miha fiecare cu talentul sau,tu faci niste dulciuri divine
la 21.09.2010, 23:39 vai sylvia salivez de cand am citit retata,imi plac la nebuniedar aici nu am cum sa pun sant imensi de mari ardeimai am 3 zile si vin ai mei din tara,asa ca o sa am ardeisu`per sylvia 5 f
la 22.09.2010, 00:05 Vaz ca te-ai pus la treaba cum ai ajuns acasa, harnicuta, harnicuta! Tare sunt buni ardeii cu varza, langa o fasolica si nu numai
la 22.09.2010, 11:11 Miha are dreptate Dia pentru un tort de-al tau dau un sfert din colectia mea de muraturi
la 22.09.2010, 11:12
la 22.09.2010, 11:13 Nadina sa stii ca si aici sunt destul de mari, si grosi ma cam enerveaza asta . Sa iti aduca si hrean sau la voi se gaseste, eu aici nu gasesc decat ras la borcan facut de polonezi si ala. In valiza de cala pentru avion la intoarcere aveam hrean, leustean si pastai uscate eram ca Nea Marin cu diplomatul de praz daca ma verifica careva
la 22.09.2010, 11:13 Yafa exact langa fasolica merg cel mai bine