Ardei umpluti in vas roman
Postat de eclerash in Mancaruri cu carne 27 Iun 2010 | 15031 vizualizari
pentru ca toata lumea face sarmale in vas roman,iar eu nu am varza acra si cea dulce nu-mi place am ajuns la ceea ce vedeti mai jos...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 29.09.2011, 09:07
buuuuuuun
la 18.01.2013, 14:53
Buna ideea cu ardei la vas roman, nu m-as fi gandit.
Cateva intrebari:
- se pune apa in vas, sau doar ardeii umpluti, bulion etc?
- cat timp trebuie lasati la cuptor?
la 18.01.2013, 15:04
Adrianboy,probabil a pus si putina apa fiind vorba de ardei cu orez,desi in vasul roman nu-i nevoie de apa pentru alte preparate,deoarece se face aburul acela specific.
Ardeii insa ca si sarmalele au nevoie si de apa pentru a fierbe.
Timpul cat stau la cuptor depinde si de tipul cuptorului dar in vasul roman,mancarea se face relativ repede.
Bun venit
COMENTEAZA