Bachalau com nata (peste cod cu sos alb la cuptor)

Postat de cristeena20 in Peste
15 Apr 2013 | 5497 vizualizari

In Portugalia pestele cod (bachalau) este un mit. Cred ca exista peste o suta de retete cu acest tip de peste care vine din Norvegia uscat si sarat. Am avut ocazia sa mananc unele si sa invat sa gatesc , si pot zice ca sunt deosebite. Aceasta reteta am facut-o azi pentru prima data, dar de mancat am mai mancat. Pot zice ca este..divina. Mi-a iesit mai buna ca a portughezilor:)

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 15.04.2013, 16:54
Îmi place codul, îmi place şi sosul alb. Bravo!
la 15.04.2013, 16:58
Bine ca ai tradus,ca muream de foame pana desluseam titlul...
la 15.04.2013, 17:00
la 15.04.2013, 17:04
...e ciudat numele...stiu
Multuemsc padre!!!multuemsc ionela!!!
la 15.04.2013, 17:24
la 15.04.2013, 17:39
bun
la 15.04.2013, 17:44
place place
la 15.04.2013, 17:48
cred ca este minunat...eu salivez numai cand ma uit la poze
la 15.04.2013, 18:26
la 15.04.2013, 18:30
Multumesc!!!!!!
la 15.04.2013, 19:26
la 15.04.2013, 19:37
foarte bun..
la 15.04.2013, 20:20
la 15.04.2013, 22:12
la 16.04.2013, 12:12
Place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking