Baclava turceasca

Postat de AndreeaJ in Prajituri
8 Iun 2011 | 159237 vizualizari

Sunt sigura ca marea majoritate dintre noi s-a intalnit cu acest desert mult controversat. Multi spun ca e mult prea dulce, dar tot nu se abtin sa guste macar o bucatica din dulcele pacat. Ei bun, sunt la fel de sigura ca marea majoritate dintre noi a facut acasa acest desert, deci clar, nu e strain nimanui. Eu una, nu va ascund ca mi-au trebuit mai mult decat cateva sfaturi si rabdare ca sa pregatesc acest desert. Am incercat de cateva ori si era cat pe aci sa renunt sa-l mai fac vreodata, asta pentru faptul ca mereu ieseau bucatile ori prea siropoase, ori prea uscate, ori prea subtiri. Odata cu sarbatoarea Ramadamului, o prietena de origine turca mi-a adus cateva bucatele din acest deliciu facut in casa si totodata, mi-a impartasit cateva secrete pe care si eu la randul meu am sa le impartasesc cu voi.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 16.01.2013, 17:44
arata super
la 07.07.2013, 20:06
Ce bine arata!
la 23.12.2013, 20:56
in fiecare an am incantat-o pe sotia mea cu aceasta baclava.retete diferite.a ta cred ca o sa imi iasa cel mai bine.am mare incredere in reteta asta.multumesc.......
la 09.01.2014, 19:17
Am facut deja de cateva ori reteta si va pot confirma ca e foarte buna si foarte usor de facut. Personal am folosit aluat foietaj pt ca nu ma impac cu foile si nu mai pun lamaie pt ca nu mi place aciditatea si gustul acrut pe care il da. Spor la gatit si mai ales la mancat tuturor!!!
la 08.10.2014, 22:23
delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking