Bacon,apple and parmesan stuffed roast pork
Postat de JustLoveCookin in Porc 28 Dec 2010 | 4565 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 29.12.2010, 09:51
Felicitari! Arata fantastic, iar combinatia de carne cu fructe este minunata. 5f
la 29.12.2010, 10:13
Multumesc pentru informatii,pana la urma ideea este interesanta si importanta si fiecare o adapteaza preferintelor sale culinare.Inca o data felicitari,arata intr-un mare fel
la 29.12.2010, 10:43
Multumesc ,draga mea!! asa e fiecare adapteaza retetele dupa propriul gust.Asa apar mereu retete imbunatatite.
la 29.12.2010, 10:45
e bun dar fara mere
la 29.12.2010, 10:47
minunata fripturica
la 29.12.2010, 17:45
Tocmai spuneam,fiecare modifica dupa propria placere.Nici eu nu ma dau in vant dupa combinatii de dulce cu sarat, insa roast-ul asta eu intai l-am gustat la cineva, si placandu-mi foarte mult,am cerut reteta si l-am facut.Ma rog,e o friptura care se pune pe masa de Craciun in Italia destul de des,si italienii sunt super traditionalisti,mai ales in nord, unde locuiesc eu.Nu intalnesti des combinatii de dulce cu sarat.Insa merele nu lasa un gust dulce,ci mai mult acrisor.E chiar bun..
la 29.12.2010, 17:46
Multumesc,Lia si Cris ! Sarbatori fericite si un an nou minunat va urez !
la 29.12.2010, 19:14
Sarbatori fericite,mersi pentru urari
COMENTEAZA