Balmoş ca la …oraş

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
13 Oct 2013 | 21963 vizualizari

Nouă ne place foarte mult balmoşul,mai ales cel „adevărat” făcut la stână,pregătit cu jintuială şi brânză bună de oaie.L-am mai pregătit şi cu jintuială,dar acum l-am făcut cu ingrediente ce le avem la îndemână la oraş,lapte bătut,smântână,unt şi brânză de burduf. Vă asigur că a ieşit neaşteptat de bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 17.10.2013, 11:44
E foarte bun si balmosul de oras , si eu mai fac asa ceva
la 17.10.2013, 13:01
Mihaela
la 20.10.2013, 13:29
asta e mancare de-a mea
la 20.10.2013, 13:30
cum de-a ta Gaby,ca doar a fost la mine pe masa? ori eram la tine? ))))
la 20.10.2013, 13:31
))oricum))
la 30.11.2013, 09:38
O bunatate !
la 28.11.2014, 08:58
Mama ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking