Bame cu carne de porc

Postat de panacris in Mancaruri de legume
9 Iun 2021 | 10889 vizualizari

Am fost curioasă de gustul bamelor. Nu am gustat niciodată, pentru că pe cine am întrebat au zis că dacă nu ști să le cureți sunt mucilagionoase :D Eee, am tot văzut pe la magazine în borcan gata curățate și preferierte, așa că m-am încumetat.   Dar n-am rezistat să le fac fără un pic de cărniță :D 😉 Interesante la gust, au gust de bame :D 😊)

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 09.06.2021, 20:59
Sa va fie de bine!
la 09.06.2021, 22:13
la 09.06.2021, 23:30
la 09.06.2021, 23:35
la 10.06.2021, 02:01
Apoi ,eu nu m-am edificat de gustul bamelor . N-am avut noroc cu ele . Intr-un an am cultivat . Daca nu le recoltezi la timp devin foarte atoase . Tocmai am avut o interventie chirurgicala si nu am ajuns la stransul bamelor .
Am gasit in magazin si eram hotarata sa le incerc . La compozitie am vazut otet si mirodenii . M-am gandit ca sunt sub forma de muratura si am renuntat
la 10.06.2021, 06:02
la 10.06.2021, 18:57
la 10.06.2021, 20:30
Super bune, eu am crescut cu ele!
la 12.06.2021, 19:43
la 13.06.2021, 10:53
Bune!
la 20.06.2021, 21:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking