Banoffee pie

Postat de delatte in Prajituri
28 Iun 2011 | 4578 vizualizari

Produs ce contine crema de lapte Delatte

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 04.07.2011, 18:50
Intrebare de bucatareasa nepriceputa desfaci cutia,indepartezi capacul?
Nu va suparati si nu radeti !
la 04.07.2011, 18:54
Reteta pare interesanta desi nu-mi plac bananele,dar din poza nu prea-mi dau seama cu este,pare mai degraba doar o reclama
la 04.07.2011, 23:26
Rodica... cutia trebuie sa fie intreaga, nedesfacuta.
Din cate stiu, cutia trebuie sa fie acoperita in intregime de apa (se completeza in permanenta in timpul fierberii, daca este necesar) altfel exista pericolul de explozie.
Dar poate ne lamureste "Delatte" ca reclama fara lamuriri e nula.
la 22.07.2011, 23:10
cutia se pune intr-un vas cu apa si un prosop de bucatarie se fierbe aprox 2 h -3h depinde de ce culare si gust vrei sa fie dulcele daca o lasi 3 ore se va carameliza mai tare eu recomand 2 ore. Tarta a fost mancata intr-un timp record 5min 3 oameni si mai mergea unul.
Spor la bucatarit
A apropo avem promotie.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking