Banoffee pie
Postat de delatte in Prajituri 28 Iun 2011 | 4578 vizualizari
Produs ce contine crema de lapte Delatte
Inapoi la reteta
|
Comentarii (4)
la 04.07.2011, 18:50
Intrebare de bucatareasa nepriceputa desfaci cutia,indepartezi capacul?
Nu va suparati si nu radeti !
la 04.07.2011, 18:54
Reteta pare interesanta desi nu-mi plac bananele,dar din poza nu prea-mi dau seama cu este,pare mai degraba doar o reclama
la 04.07.2011, 23:26
Rodica... cutia trebuie sa fie intreaga, nedesfacuta.
Din cate stiu, cutia trebuie sa fie acoperita in intregime de apa (se completeza in permanenta in timpul fierberii, daca este necesar) altfel exista pericolul de explozie.
Dar poate ne lamureste "Delatte" ca reclama fara lamuriri e nula.
la 22.07.2011, 23:10
cutia se pune intr-un vas cu apa si un prosop de bucatarie se fierbe aprox 2 h -3h depinde de ce culare si gust vrei sa fie dulcele daca o lasi 3 ore se va carameliza mai tare eu recomand 2 ore. Tarta a fost mancata intr-un timp record 5min 3 oameni si mai mergea unul.
Spor la bucatarit
A apropo avem promotie.
COMENTEAZA