Barbusa cu prune
Postat de ala_oancea in Prajituri 4 Aug 2009 | 10237 vizualizari
Reteta din suplimentul Practic "Prajituri traditionale romanesti". A iesit foarte buna, numa se topeste in gura :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 04.08.2009, 20:33
am facut chiar azi prajitura si a iesit super buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!![b s:20]:ce bine ca se gandeste cineva si la noi
la 04.08.2009, 21:52
Ce ma fac eu, daca am cumparat azi 2 kg de prune? Voiam sa repet galustile, dar....
la 05.08.2009, 10:29
Luminita, ma bucur tare mult ca ti-a placut
la 05.08.2009, 10:30
Pai Dany, cu 2 kg de prune faci si una si alta
la 05.08.2009, 16:18
Hi,hi,hi, ma gandeam eu ca asta iti va fi raspunsul.
Mai, da nea Morad nu sponsorizeaza si el un concurs pe aici? Cu o liposuctie, ceva?
la 05.08.2009, 21:57
Dar daca pun margarina? Vreu sa o fac...chiar acum.
la 05.08.2009, 22:50
Sorry Dany ... nu eram pe aici. Cred ca ar merge si cu margarina, dar eu n-am incercat pana acum ....
la 05.08.2009, 23:50
Nu stiu cum de nu vazusem prajitura asta! Cat de bine arataaaa! si cred ca merge si cu alte fructe...mama, dar prunele alea cu scortisoara cred ca sunt dementiale Dany, ai facut prajitura? N-are de ce sa nu mearga cu margarina...si ce pofta mi-ati facut si cu galustile alea
la 05.08.2009, 23:52
Ala, din 250 g zahar se presara peste prune 100 g si restul se bate cu albusurile, nu?
la 05.08.2009, 23:53
Aa, si inca una Smantana e normala sau din aia lichida? De care ai pus, ce marca?
la 06.08.2009, 07:38
Am amanat-o pt. weekend, o hapaila mica le-a vrut proaspete, si ne-a mai dat si noua cate o jumatate, sa ne dam unul altuia, ca indragostitii din desenele "Amenintarea...ceva cu spioni...
Ce momoasa poza, Oana !
la 06.08.2009, 08:40
Oana, multumesc ! Acum sa raspund la intrebari 100 gr de zahar merg la aluat, 150 gr la albusuri si mai pui vreo 2 linguri de zahar peste prune (asta e separat, n-am fost prea coerenta in postare). Am folosit smantana din aia la galetusa ... chiar nu mai stiu marca ... am luat acuma pentru prima data, o galetusa portocalie
la 06.08.2009, 13:05
Ala, gata, am inteles cu zaharul si cu smantana, mersi mult! o sa cumpat si eu prune, poate chiar azi! Dany, multumesc
la 21.08.2009, 15:16
Pare perfecta prajitura, v-as ruga sa-mi spuneti in legatura cu prunele: din atatea soiuri, cele rotunde, redinglote sunt cele mai potrivite?imi par cele mai dulci.
Cum separati soiurile de prune la pregatirea compoturilor, prajiturilor?
Multumesc.
la 31.08.2009, 17:24
lara, multumesc si scuze pentru raspunsul intarziat ... am fost in concediu. Din pacate nu pot sa te ajut cu un raspuns ... pana acuma n-am facut nici dulceata si nici compot de prune. Am facut doar prajitura asta cu prune, eu le zic bistrite. Poate iti raspunde altcineva, mai cunoscator in ale prunelor
COMENTEAZA