Bastonase din orez cu ton

Postat de Lia1 in Ton
26 Apr 2014 | 6028 vizualizari

Adesea ramane neconsumat o parte din orezul gatit la abur, pe care il mancam in loc de paine impreuna cu mancarurile cu sos. Acest orez ramas il puteti "recicla" si obtine niste chiftelute cu ton care mi-au placut foarte mult. Sunt foarte incantata ca am gasit cum sa il valorific intr-un preparat gustos tare. Puteti incerca si cu pilaful romanesc dar trebuie sa nu fie zemos, sa il scadeti bine la foc mic si pe o plita ca sa nu se afume. Reteta o am de la o doamna Maria, fara blog, dar care a scris-o intr-un comentariu la o prajitura :))) pe pagina FB bucataras. Probabil o reteta adaptata din bucataria asiatica, dar inspirata.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 26.04.2014, 12:25
Bunatati
la 26.04.2014, 13:52
Ingeniasa si artista !
la 26.04.2014, 16:07
Iar ai facut tu bunatati din...resturi ! Bravo tie !!!
la 26.04.2014, 17:22
superbe batonase
la 26.04.2014, 19:21
la 26.04.2014, 20:27
super! Faina idee!
la 26.04.2014, 20:28
la 26.04.2014, 22:15
la 27.04.2014, 00:14
am sa incerc si eu cred ca e tare bun,dar ce este IN PLUS ?
la 27.04.2014, 10:04
Ligi, IN PLUS, adica ceea ce urmeaza: pesmet si ulei sunt necesare dar nu intra in compozitie (doar tavalit si prajit )
la 27.04.2014, 17:56
foarte misto ideea!
la 07.10.2014, 07:35
Imi pkace
la 21.06.2021, 14:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking