Bavareza dulce-amaruie
Postat de Lily_Musat in Dulciuri 30 Iun 2009 | 6682 vizualizari
Decor: caramele sugus pe care le-am modelat in forma de trandafirasi bobocei si am avut si pasta din lapte praf pe care am colorato in rosu si am facut cateva floricele pentru a imbogatii aspectul.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 01.07.2009, 11:59
Cam neclar... ai ars etapele si prea putine poze.....
la 01.07.2009, 11:59
Wow, arata super de tot! Si trandafirasii sunt minunati!
la 01.07.2009, 13:49
danygospodina - nu inteleg ce vrei sa spui cu asta...ce anume e neclar? Sunt toate etapele puse, daca te referi la cum am facut trandafirii crede-ma ca nu am facut poze pt. ca nu se fac asa usor, caramelele sugus se lipesc imediat daca nu le dezlipesti dupa ce le intinzi cu sucitorul e foarte greu sa le mai dezlipesti. Incearca si tu si vei vedea. Eu am muncit foarte mult la trandafirasii astia si in comparatie cu alte retete ale altor fete eu zic ca am cele mai multe etape...parerea mea
la 01.07.2009, 17:08
Super!
Trebuie neaparat sa incerc si eu din retetele tale.. imi faci o pofta.. si sunt la birou...
Sshhh :P
la 01.07.2009, 19:20
Hi,hi, trebuia sa pun "neclar" in ghilimele.
Era o gluma.
P viitor, sa stii ca sunt si "sceptica". Unde ma impresioneaza ceva de cad pe spate, sunt si "sceptica". La tine, scepticismul mi s-a oprit la icre...si, mai nou, la wafe cu mar... pt. ca nu am aparat.
la 02.07.2009, 14:59
CINE CITESTE ACEASTA RETETA SE MERITA INCERCATA , NOICOLEGELE DE SERVICI AM MINCAT ESTE SUPER BUNA SI RACORITOARE. LILI INTODEAUNA NE RASFATA CU BUNATATILE EI CULINARE . TE PUP CIT MAI MULTE PREMII.MARGARETA
la 02.07.2009, 15:23
Margareta iti multumesc pentru ca iti plac surprizele mele dulci. Te pup
la 15.12.2010, 14:32
oooo ce bunatate o sa incerc si eu
COMENTEAZA