Beef Bourguignon
Postat de Brindusa in Vita 25 Ian 2010 | 6481 vizualizari
Dureaza cam mult, dar e tocmai buna pentru un pranz de week-end. Si de asemenea se si poate reincalzi foarte usor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 25.01.2010, 20:35
Am si eu in plan, delicioasa! Bravo
la 25.01.2010, 23:47
de aici a pornit totul : http://www.bucataras.ro/articole/3432/julie-and-julia--a-nu-se-viziona-pe-stomacul-gol.html
la 25.01.2010, 23:53
la 26.01.2010, 00:09
Mi-a placut si mie tare mult reteta asta. Poate o voi face si eu intr-o buna zi. D-aia cu chef de gatit. Felicitari Brandusa!
la 26.01.2010, 00:41
multumesc, miha
la 26.01.2010, 00:56
wow!! You did it!! bravo! bravoooo!
la 26.01.2010, 01:03
data viitoare o s-o fac dupa reteta Juliei Child!
la 26.01.2010, 08:22
arata foarte bine!
la 26.01.2010, 08:56
arata extraordinar. si gustul cred ca e pe masura....
la 26.01.2010, 09:34
delicios
la 26.01.2010, 17:28
imi fac si eu loc cu coatele , dati-va la o parte , vreau si eu sa apuc la o portie
la 26.01.2010, 19:27
stati si nu va impingeti, ca dau cate o lingura sa ajunga la toti!
la 26.01.2010, 20:39
Eheeee, bucuresteni ajung primii
COMENTEAZA