Biancomangiare

Postat de LauraA in Prajituri
21 Mar 2011 | 3526 vizualizari

Biancomangiare sau blanc manger este un desert originar din Franta care a patruns in Italia in secolul XII iar acum este raspindit in Sicilia unde se face cu lapte de migdale si in Valle D’Aosta unde se foloseste laptele de vaca in locul celui de migdale. Seamana foarte mult cu panna cotta numai ca este mai parfumat si mai usor.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 26.03.2011, 20:54
cu siguranta-i delicios
la 28.03.2011, 22:48
Arata minunat de bine, delicat ca si numele desertului
la 29.03.2011, 11:26
Interesant
la 29.03.2011, 11:36
la 04.04.2011, 08:56
Doamne cat de bun trebuie sa fie! si imi inchipui textura fina si delicata! multumim de reteta Laura! as zice ca tu esti unul din putinii oameni care scot numai ''hit''uri!
la 02.06.2011, 17:03
interesant
la 28.03.2012, 20:29
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking