Bob verde cu sos de rosii
Postat de elucubratiiculinare in Mancaruri de post 11 Mar 2018 | 10070 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 11.03.2018, 08:38
la 11.03.2018, 08:43
la 11.03.2018, 09:38
la 11.03.2018, 09:57
la 11.03.2018, 10:16
Interesanta reteta!
la 11.03.2018, 10:27
la 11.03.2018, 10:31
Este foarte, foarte bun! Daca folositi in loc de marar, "verdeturi italiene" - oregano, busuioc, magheran (si eventual si niste sunculita afumata), iese un "sos" (aproape) traditional italienesc pentru paste fainoase (de preferinta scurte), tipic mai ales pentru Sud (Campania, Apulia, Calabria): "pasta alla fava".
la 11.03.2018, 18:07
multumesc
la 11.03.2018, 20:27
Sincer, nu stiu cum este bobul asta, dar imi place cum arata preparatul tau!
la 12.03.2018, 09:37
Ador bobul .Din pacate se intalneste din ce in ce mai rar.
la 14.03.2018, 19:10
Un preparat interesant!
la 17.03.2018, 16:17
Delicios bobul !!! De unde ai cumparat ? Eu am cultivat in gradina intr-un an
COMENTEAZA