Bors de fasole verde

Postat de RODIMUR in Ciorbe
31 Mai 2019 | 2086 vizualizari

Am făcut zilele trecute un borșuleț tare gustos, cu fasole verde și multe legume, pentru că soțul meu preferă borșurile acrișoare. Este un borș foarte bun, care poate fi servit și în zilele de post, cu mămăliguță caldă și moale și cu ardei iuți. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de borș.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 31.05.2019, 21:34
Mulțumesc frumos, Rocsi! Eu pun usturoi la foarte multe mâncăruri, pentru virtuțile sale medicale. În plus, prin fierbere, sau călire, usturoiul își pierde gustul pe care-l știm și devine dulcișor...!
la 31.05.2019, 21:36
Știu, Mirela că borșul este specific Moldovei, de aceea nu mă mir că nu-l folosești. Totuși, vreau să-ți spun că este acrișor și foarte sănătos. Mulțumesc pentru atenție!
la 31.05.2019, 22:03
la 01.06.2019, 19:00
Tare bun!
la 01.06.2019, 19:59
Mulțumesc frumos, Daniela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking